Mazeret Sınavından Başarısız Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

25 Haz

Üniversitemiz 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Yaz Okulu ders kayıtları ve ekle-bırak işlemleri 19 Haziran 2019 tarihi itibarı ile sona ermiştir. Bu süre zarfında aynı zamanda bahar dönemi dönem sonu sınavlarına mazeretleriyle nedeniyle giremeyen öğrencilerimize yönelik mazeret sınavları yapılmış olup mazeret sınavı neticesinde başarısız olduğu derse kayıtlanmak isteyen öğrencilerimize Üniversitemiz Senatosunun 25.06.2019 tarih ve 87 sayılı kararı ile bir kereye mahsus olmak üzere yaz okulu ücreti ödeme ve derse kayıtlanma hakkı verilmiştir.

Mazeret sınavı neticesinde başarısız olduğu derse kayıtlanmak isteyen öğrencilerimizin; 26.06.2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden derslerini seçmeleri ve yaz okulu ücretinin ödenerek derse kayıtlanma işleminin tamamlanması gerekmektedir.

Not: Öğrencilerimiz birimlerine ulaşarak Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden ders seçimi yapacak ve (Bankamatik vb. şekilde) öğrenci numarası ile ödeme yapabileceklerdir. Öğrencilerimiz ödeme yaptıklarına ilişkin belgeyi ilgili birime teslim edeceklerdir.