2018-2019 Bahar Yarıyılı Ders Seçim İşlemleri

13 Şub

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Üniversitemiz 2018-2019 Bahar Yarıyılı Ders Seçim İşlemleri; 13 Şubat 2019 Çarşamba günü itibariyle sona ermiştir. Ders seçim işlemlerini mazeretlerinden dolayı tamamlayamayan ve/veya öğrenim ücretlerini ödeyemeyen öğrencilerimiz ilgili bölüm başkanlıklarına mazeret dilekçesi ve ekinde sunacakları mazeret belgesi ile başvuruda bulunmaları durumunda durumları ilgili yönetim kurullarınca değerlendirilerek karara bağlanacaktır. Ders seçim işlemleri bu süreçten sonra gerçekleşecektir. Ders seçimi ile ilgili açıklama ve duyurular ders seçim işlemlerinden önce sistem üzerinden öğrencilerimizin bilgisine sunulmuş olup, ders seçimine geçilmeden önce yine öğrencilerimiz tarafından online olarak kabul edilip onaylanmıştır.

DANIŞMANLARIMIZIN DİKKATİNE

Danışmanlar tarafından ders onay işlemlerinin 14 Şubat 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar tamamlanması gerekmektedir. Bu süre içerisinde her ne sebep ile olursa olsun onaylanmayan ders seçim işlemlerinin danışmanlar tarafından reddedilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde sistem tarafından otomatik olarak reddedilecek olup, ilgili danışmanlardan gerekçe istenecektir. Danışman onayı olmayan ders seçim işlemleri geçersiz olduğundan, söz konusu öğrenciler derslere devam edemeyeceği gibi sınavlara da giremeyecektir. Bu nedenle danışman öğretim elemanlarımızın onay işlemlerini zamanında ve mevzuatına uygun olarak tamamlamaları gerekmektedir.

Düzce Üniversitesi