TEK/ÇİFT SINAVLARI HK.

24 Ağu

2016-2017 akademik takviminde yaz okulu ve staj sonucunda ders sayısını en çok ikiye indiren ve/veya daha önce tek/çift sınavına girmeyen öğrencilerimize;  20 Eylül 2017 tarihinde tek/çift sınavı yapılacaktır. Sınava girmek isteyen öğrencilerimiz birimlerinde bölüm başkanlıklarına başvurmaları gerekmektedir.

Daha önce tek, tek/çift sınavına giren öğrencilerimiz bu haktan yalnızca 1 (Bir) kez yararlanabildiklerinden bundan sonra yapılacak tek/çift sınavlarına katılamazlar.

Düzce Üniversitesi