2020-2021 Güz Yarıyılı Ders Kayıtları Hakkında

29 Eyl

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Üniversitemiz Ön Lisans-Lisans-Lisansüstü öğrencileri, ders kayıtlarını 28.09.2020-02.10.2020 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden,  https://obs.duzce.edu.tr/ adresinden yapabilecektir.

Güz Yarıyılında öğrenim süresini aşan öğrenciler, ikinci üniversite olarak üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler, yabancı uyruklu öğrenciler ve ikinci öğretim öğrencilerinin; öğrenci katkı payı / öğrenim gideri bedelini Türkiye Halk Bankası Şubeleri,  Dialog, Mobil ve ATM’lerinden öğrenci numaraları ile ders seçimi süresi içinde yatırmaları gerekmektedir.

Ders seçme işlemleri cep telefonlarındaki mobil uygulama üzerinden yapılamamaktadır. Bu nedenle bilgisayar üzerinden yapılması gerekmektedir. Sisteme girişte aksaklık yaşayan öğrencilerin belli bir süre sonra tekrar denemeleri gerekmektedir.

Ders kayıtları akademik danışman tarafından 28 Eylül-02 Ekim 2020 tarihleri arasında onaylanacak olup, öğrencinin bu süreci takip etmesi onaylanan ders kaydını kontrol etmesi ve danışman & öğrenci imzalı evrakın danışman tarafından muhafaza edilmesi gerekmektedir. (Uyuşmazlık halinde Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan ders seçimi geçerli kabul edilecektir)

Ders seçimlerinin kesinleşmesi için danışman onayı şarttır.  Danışman onayı olmayan ders seçimleri geçerli değildir.

Harç (Öğrenim)  Ücreti ödemesi gereken öğrenciler ders seçimi yapabilmeleri için harç (öğrenim) ücretini ödemeleri gerekmektedir. Ödemedikleri takdirde ders seçim işlemini yapamayacaklardır.

Harç (Öğrenim) Ücretleri İçin Tıklayınız.

Dikkat Edilecek Hususlar : Önlisans  -  Lisans

Öğrencilerimiz İçin Gerekli Bilgiler;

Ders Kaydı Nasıl Yapılır?

E-Posta Bilgilerimi Nasıl Öğrenebilirim?

Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) Nasıl Giriş Yapabilirim?

Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) Şifremi unuttum, nasıl alabilirim?

05 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olan Güz Yarıyılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.